Sonntag, 03. November 2019, Trix, BARNS COURTNEY

Von 03. November 2019 - 19:30 Bis 22:30

Trix

Karte anzeigen
Ereignisbeschreibung
De jonge Britse singer-songwriter Barns Courtney groeide op in Amerika maar keerde in zijn tienerjaren terug naar geboorteland Groot-Brittanië. Daar krijgt zijn muziekcarrière geen vliegende start. Zijn bnd Dive Bella Dive tekende op het grote label Island Records maar een eerste album bleef uit. Fast forward een paar jaar later. Barns doet het solo en scoort in 2015 flinke hits met singles 'Fire' en 'Glitter & Gold', en kreeg daarbovenop nog eens een fikse duw in de rug toen ie getipt werd door Pete Doherty en Ed Sheeran, met die laatste ging hij zelfs op tour. 
Op 6 september verschijnt Barns Courtney's tweede album 404, waarop hij zijn frisse mix aan blues, americana, rock en pop laat horen. Afgelopen zomer stond ie nog op Rock Werchter en eerder dit jaar in de Botanique. Dansende Beren over deze show: "Barns toonde zich als een rasechte rockster met grote entertainer kwaliteiten. Een vurige rockster in hart en nieren!"

BARNS COURTNEY, Trix ereignis

Weitere interessante veranstaltungen
Holen event empfehlungen basierend auf Ihre Facebook geschmack. Hol es dir jetzt!Zeigen sie mir die passenden veranstaltungen für michJetzt nicht