Mittwoch, 11. September 2019, Provinciale kunsthumaniora, T&S CHALLENGE HASSELT september

Von 11. September 2019 - 19:30
Bis 27. Oktober 2019 - 20:30

Provinciale kunsthumaniora

Karte anzeigen
Ereignisbeschreibung
De zomervakantie is voorbij! Tijd om terug in actie te schieten en te werken aan onze summer body 2020 :-) Daag jezelf de komende 8 WEKEN uit in onze CHALLENGE!Meld je aan voor onze transformatie-uitdaging en win een prijs! 
We beginnen op woensdag 11 september om 19u30. 
Lesdagen telkens op woensdag om 19u30 en zaterdag om 10u30.
Laatste lesdag is op donderdag 31 oktober en zal een mega-HALLOWEEN-bootcamp worden met alle T&S deelnemers. Locatie wordt nog bekend gemaakt.
We eindigen deze challenge met een slotfeest (thema HALLOWEEN) op zaterdag 2 november (locatie nog te bepalen) waar we dan ook de prijzen zullen uitreiken.
Voor iedereen die:
- zijn/haar vetpercentage wil verlagen - zuivere spiermassa wil opbouwen - zich gewoon vitaler wil voelen Je wordt niet alleen lichamelijk uitgedaagd maar ook jouw doelen, mentale vaardigheden, gedrag en levensstijl. Dit in een plezierige omgeving en ruimte voor iedereen, van 18 tot .... jaar.  We maken gebruik van oefeningen met eigen lichaamsgewicht, cardio en kracht. En dit alles met de juiste TECHNIEK (vandaar de T van T&S). Deze challenge gaat ook over teamwork en samenhorigheid met de nodige SUPPORT (vandaar de S van T&S). Resultaten zijn onze belangrijkste focus. Daarom belonen we de winnaars van de volgende categoriëen met een prijs! - winnaar meeste verlies in vetpercentage (zonder verlies van spiermassa) - winnaar meeste bijgekomen spiermassa (zonder bijkomen van vetmassa) - overall winnaar (meest enthousiast, meest motiverend, meeste mond-aan-mondreclame.....) Na 8 weken houden we een slotfeestje waar de prijzen worden uitgereikt en dan erkennen we de geweldige resultaten!  Het is bewezen dat je gemakkelijker slaagt als je deze uitdaging aangaat met een buddy. Dus wie zou je willen uitdagen en neem je mee in dit avontuur? Registratiekosten 25€ voor de deelname inclusief: - 16 fitnesslessen - 3 bodyscans (begin, midden en einde) - Infomeeting - Fittest - Facebook-groep met inspiratie, recepten, motivatie enz. - Prijzen voor de winnaars met het beste resultaat
Indien gewenst: voedingsbegeleiding en -ondersteuning met maaltijdplan
Door je te registreren, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Lees ze aub door volgende link te kopiëren in jouw navigatiebalk:

Bij het registreren moet je ook kiezen wanneer je de eerste bodyscan wil krijgen. Het is belangrijk dat je dan op deze afspraak aanwezig bent. Locatie wordt verzonden in de bevestigingsemail.
 

 
Veelgestelde vragen

Mehr anzeigen
 Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?
Kinderen mogen ingeschreven worden vanaf 12 jaar indien zij vergezeld worden door een volwassene die ook deelneemt aan de challenge
 Wat mag ik meebrengen naar het evenement?
Sportieve outfit aandoen met geschikte sportschoenen, water en eventueel een handdoek
*** kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
via onze facebook pagina techniquesupport of via email info@ts-challenge.be
 Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Nee, registratie of ticket is niet overdraagbaar
 Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?
De naam op het ticket moet overeenkomen met de naam van de deelnemer

T&S CHALLENGE HASSELT september, Provinciale kunsthumaniora ereignis

Weitere interessante veranstaltungen
Holen event empfehlungen basierend auf Ihre Facebook geschmack. Hol es dir jetzt!Zeigen sie mir die passenden veranstaltungen für michJetzt nicht